top of page
Vyhledat

Naše projekční práce

V rámci naší společnosti RUBY Project Management, nejen že řídíme výstavbu rozsáhlých a komplikovaných projektů, ale i projektujeme. Projekční oddělení je nedílnou součástí naší společnosti již od úplného začátku působení na trhu. Za celou tu dobu více jak 14ti let jsme navrhovali mnoho rozmanitých projektů, počínaje kancelářskými a rezidenčními objekty po rozsáhlé průmyslové a výrobně administrativní komplexy nebo např. i koncepty kin.


Projektujeme metodou BIM, která pečlivě dokumentuje veškeré parametry a vlastnosti navrhovaného objektu a při správném využívání, automaticky hlídá správné uspořádání všech navrhovaných prvků ve 3D modelu, aby nedošlo ke kolizím. Díky intenzivnímu využívání této technologií jsme schopni předem identifikovat potenciální problémy a navrhnout optimální řešení již v raných fázích projektování. Tento způsob práce minimalizuje náklady spojené s budoucími úpravami přímo na stavbě a v mnoha případech dopomáhá k identifikaci oblastí, které následně vedou k urychlení výstavby.

Tyto technologie a pracovní postupy v rámci projekční fáze byly využity například při projektech nové administrativní budovy společnosti Doosan, Rozšíření Emisního Centra - ŠKODA AUTO, na administrativní budově Terminálu 1 - Letiště Praha a nebo u rezidenčního projektu Nová Rýmařovská. Děkujeme našim klientům za svěřenou důvěru při přípravě projektových dokumentací pro jejich unikátní projekty.



33 zobrazení

Comments


bottom of page